Најновије

ВАШИНГТОН ПОСТ: Трамп је дупло јачи од Клинтонове

ВАШИНГТОН - На општем националном нивоу, Доналд Трамп је дупло јачи од Хилари Клинтон, пише један од најутицајнијих америчких листова Вашингтон Пост.
Доналд Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Доналд Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Подсећамо, амерички изборни систем је такав да се кандидати боре за позицију националног кандидата у оквиру демократске и републиканске струје, а стање је такво да су фаворити Трамп и Клинтонова. Трамп као републиканац, Клинтонова као демократа, али све је извесније да ће нови председник САД-а бити Доналд Трамп. О томе сведочи и то што је Барак Обама, председник САД-а, у свом последњем обраћању јавности велику пажњу посветио Трампу, а како су проценили многи аналитичари, већину свог говора Обама се управо обраћао Трампу. Вашингтон Пост је објавио најновија истраживања која показују да међу републиканским кандидатима Трамп високо одскаче и да је његова кампања пропраћена константним растом, док за Клинтонову наводе да стагнира. Истраживање показује да на укупном националном нивоу Трамп убедљиво има већу предност у односу на Клинтонову. Амерички лист је ово истраживање објавио под насловом "Доналд Трамп има скоро дупло веће национално вођство од Хилари Клинтон". Сам Доналд Трамп је целу ствар прокоментарисао на Фејсбуку речима: "Победићу Клинтонову! Учинићу Америку поново великом!".
Прочитајте још:НАЈВЕЋИ ЛУДАК У СИРИЈИ: Зову га „Арапски Рамбо“ (ВИДЕО)Жестоко грување код Даре – опозиција у акцији! (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА