Најновије

ПРОРОЧАНСТВО САВРЕМЕНОГ НОСТРАДАМУСА: Највећи живи визионар открива шта нас све чека

Када бисмо могли да погледамо у будућност, шта бисмо видели? Визионар Е. М. Николај је одличан у предвиђању будућих догађаја. Он је модерни Нострадамус.
Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Николај је предвидео немире у Египту 2011. године и сукобе у Сирији, а недавно је објавио књигу у којој описује светске догађаје који ће се одиграти до 2050. године. Он тврди да постоји неколико линија времена које су паралелне и које се дешавају истовремено, али да постоји једна доминантна линија времена која је „највероватнија“. Управо на основу те линије Николај предвиђа догађаје. Према његовим речима, ово су догађаји који се налазе на доминантној линији времена: - У марту 2015. године је покушан атентат на председника Владимира Путина од стране тајне западне службе. Путин је тада нестао са светске сцене на око 10 дана и појавиле су се разне спекулације о томе где је нестао и да ли је жив или мртав. Путин је тада доживео спиритуално просветљење које га је знатно променило. - Трећи светски рат је већ почео, иако га још не зовемо тако. Он ће званично добити тај назив до 2020. године. Настаће затишје у сукобима када Русија помогне Сирији да уништи положаје терориста. Терористи ће се затим прегруписати уз помоћ Запада. Када се рат прошири на Либан и Јордан, доћи ће до његове ескалације. Нуклеарна оружја ће бити постављена на Блиском истоку, али и на неким местима у Европи. Настаће уништење и озбиљни економски проблеми, а многе економије ће се распасти до 2025. године. - Израел ће покушати поново да изгради храм Маунт и отераће Палестинце из те области. - Негде између 2025. и 2030. године ће доћи до пада католичке цркве када терористи униште Рим. - Сукоби на Блиском истоку ће се наставити јер се многе области налазе на кључним порталима који појачавају осећања, због чега ће се негативна осећања и насиље само ширити. - Економски проблеми у САД ће се наставити, а до ресетовања валуте и повратка на златни стандард ће доћи негде између 2017. и 2019. године. - У САД ће око 2030. године доћи до грађанског рата и распадања државе на регионалне уније. Једна од најјачих и најбољих унија ће бити Регион Нове Енглеске. Многи региони ће имати своје валуте и своју војску, нарочито након банкрота федералне власти 2030. године. - Русија ће учествовати у новом периоду Евроазијског просветљења у другој половини 21. века. Доћи ће до културне револуције, а Русија ће се посматрати као „спаситељ“. - Доћи ће до другог силаска Христа у северној Турској, што ће изазвати почетак „Новог златног доба“. - Русија и Кина ће постати светска заштитна полиција. - Мексико ће ући у савез са Кином, Канадом и Русијом. - Из ових геополитичких предвиђања се види да ће Евроазија постати центар геополитичких збивања до 2050. године. Остаје нам само да сачекамо да се ова предвиђања остваре.
Прочитајте још:НОСТРАДАМУС ЈЕ ОВО ВИДЕО: Почиње нуклеарни рат, Русија и САД заједно против џихадиста! (ВИДЕО)СРПСКИ НОСТРАДАМУС: Албанци ће поново желети да се споје са Србијом, а у ЕУ ући ћемо тек…
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА