Најновије

Заветници учествују на предстојећим изборима

БЕОГРАД - Покрет Српски сабор "Заветници" ће учествовати на предстојећим ванредним парламентарним изборима, а то је објавио на Фејсбуку, председник ове организације, Стефан Стаменковски.
Стефан Стаменковски (Фото: ЈуТЈуб)

Стефан Стаменковски (Фото: ЈуТЈуб)

"На предстојећим изборима одлучује се да ли смо за слободну и суверену Србију, или распарчану западну колонију, да ли смо за одбрану наших националних интереса, традиције и идентитета, или за издају и наметање "европсих вредности", да ли смо за обнову српске привреде и српског села, или за распродају имовине и земљишта, да ли смо за просвећену и моралну или "ријалити" Србију, да ли смо част и достојанство српског војника и полицајца, или за НАТО чизму, да ли смо за Србију окренуту пријатељима, или онима који желе да је потчине својим интересима, да ли смо за Србију са Косовом и Метохијом и Републиком Српском, или смо за Србију без Војводине и Рашке области?!", пише Стаменковски на Фејсбуку и додаје да ће Заветници на предстојећим изборима иступити као она страна која се бори за Србију. "Српски сабор Заветници бориће се за ову прву Србију! За Србију правде и једнакости, поштења и марљивости, какву заслужују сви њени грађани!Са овим принципима наступићемо на предстојећим изборима, окуљајући људе од знања, угледа и интегритета, који су спремни да интересе државе и народа ставе на прво место." - пише председник Заветника.
На предстојећим изборима одлучује се да ли смо за слободну и суверену Србију, или распарчану западну колонију, да ли смо... Posted by Стефан Стаменковски on понедељак 18. јануар 2016.
Прочитајте још:ЖИВКОВИЋ ОСУО НА ТВИТЕРУ: Жестока прозивка Гашића! (ФОТО)Тадић: Да, био сам и диктатор и манекен!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА