Најновије

ПОЛИТИЧКА ПИЈАЦА: Ево шта је стварно Живковић рекао о Дачићу!

БЕОГРАД - Зоран Живковић, председник Нове странке, очигледно је "отворен" за сарадњу са Социјалистичком партијом Србије, односно, како је пре неки дан рекао за Курир, пре избора не, али после избора би "могао са Дачићем због највиших националних интереса".
Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Лидер Нове странке Зоран Живковић рекао је јуче за Танјуг да, што се тиче те странке, нема места сарадњи са социјалистима, осим, како је додао, у случају неке непогоде, попут вулканске ерупције. Међутим, свега два дана раније, у интервјуу за Курир, Живковић је јасно дао до знања да би ушао у Дачићеву владу. Све у свему, Живковић је, вешто или мање вешто, у јавност пласирао идеју "могућег уласка у владу заједно са Ивицом Дачићем". Преносимо део интервјуа из Курира у којем Живковић поручује Дачићу да може да рачуна на њега у евентуалној постизборној калкулацији: Како вам се чине СПС и Ивица Дачић у овој Влади? Постоји ли икаква могућност да правите неке договоре с њима? - Предизборне апсолутно не, никад. Постизборни су питање народне воље. Ако вас добро разумем, СПС није неприхватљив за вас? - У предизборном смислу, апсолутно. У постизборном, ако то буде неки највиши могући национални интерес, ког ја сад не могу да препознам, могу да оставим 0,001 одсто. Оно што је квалитет СПС, истовремено је и мана - трајање. Да ли то значи да је Ивица Дачић мање зло од Александра Вучића? - Не постоји веће зло од Вучића.
Прочитајте још:БОЈАН ПАЈТИЋ ОЧЕКУЈЕ ПОВРАТАК ЗАБЛУДЕЛИХ: Борис и Чеда опет у ДС?ПРЕВИШЕ ЧАК И ЗА ЊЕГА: У лавини испала, Бабић изјавио и да је члан ДС-а (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА