Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО УПУЋЕНО ТАДИЋУ: Дачић поновио израз "манекени" пропале политике

ВРAЊE - Први потпредседник Владе и лидер СПС Ивица Дачић убеђен jе да ће листе око СНС и СПС на предстоjећим парламентарним изборима освоjити више од 60 одсто гласова и да ће влада наставити да ради у актуелном саставу.
Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић jе новинарима после отварања фабрике Геокс у Врању, рекао да би било неодговорно за грађане да СНС или СПС прави било какве договоре са неким странкама из опозициjе. "Било би неодговорно да правимо договоре са странкама коjе представљаjу манекене пропале политике у лику неког новог ДOС-а или са странкама коjе су промотери опасне политике у виду десничарксих странака", рекао jе Дачић коjи jе истакао да jе са напредњацима имао коректне односе. Oн jе рекао да очекуjе да се резултати коjе jе актуелна влада постигла "пресликаjу" и на изборне резултате. Дачић jе поновио да за СПС ниjе прихватљиво да прави било какве договоре са странкама бившег ДOС-а или десничарским странкама. Oн jе поновио да социjалисти са напредњацима нису разговарали о томе да наступаjу на заjедничкоj листи за парламентарне изборе. Подсећамо, Ивица Дачић је и у јучерашњој изјави о изборима употребио исти израз "манекени пропале политике", а познато је да је његов некадашњи најближи савезник, Борис Тадић, често у јавним критикама називан "манекеном". Дачић по свему судећи главне поруке опозицији упућује Тадићу, јер највероватније у току кампање највеће нападе очекује управо са његове стране. Србија би могла ускоро да гледа представу "изношење прљавог веша" у којој ће главне улоге играти бивши савезници, Дачић и Тадић.
Прочитајте још:НЕЋЕ ДА ПОКЛЕКНЕ: Гашић обећава већи ангажман у странциКустурица: Бакиров отац је инсталирао Исламску државу у БиХ, а не ДодикЖИВКОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРДИО: Олбрајтова нас је убеђивала, а Ђукановића је убедила!
Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА