Најновије

ЈОВАНОВИЋУ СМЕТАЈУ НИСКИ УДАРЦИ: "Теорије завере" говоре да ћемо додирнути дно

БЕОГРАД - Иако кампања није званично ни почела, атмосфера коју у друштву креирају медији и они који их контролишу, наговештавају да ће политички живот у земљи у месецима пред нама додирнути ново дно, стоји у новом саопштењу лидера ЛДП-а, Чедомира Јовановића.
Чедомир Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

Чедомир Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

Баналан пример разлуђивања људи су две кампање које данима гледамо. Прва, неубедљива и од људи одбачена и критикована и, упркос томе што се понавља, очигледно неодржива, по којој је савез који смо направили „Вучићева опозиција“ и друга, по којој смо се договорили са Дачићем баш да бисмо срушили Вучића. Иза обе ове „теорије завере“ стоји власт за коју раде појединци, покрети и странке, које постоје само да би нас клеветале, стварајући хаос у којем ће се озбиљна политика смучити људима, каже Јовановић. Иако су обе приче једнако бесмислене и служе одвраћању пажње људи од суштинских тема и проблема, из њих се може закључити како ће изгледати кампања пред нама. Очигледно је да ће они који данас владају Србијом покушати да друштво доведу на ивицу ванредног стања, да неће презати од тога да за остварење жељеног резултата користе све државне ресурсе и да ће се кампања прелити и на рад државних органа, судова и полиције, наводи Јовановић. Наш циљ - демократска, другачија Србија - биће могућ ако се у политици будемо понашали другачије од оних који од наше земље праве несрећно и неуспешно друштво. Остварење нашег циља биће могуће ако у политику вратимо онај део друштва без којег ће свака промена бити неуспесна и непотпуна, и ако ову кампању будемо водили као пристојни, нормални људи, каже лидер либерала.
Прочитајте још:РАДУЛОВИЋ ОТКРИВА: Овако Вучић финансира Чеду и остале политиканте (ВИДЕО)СОЊА БИСЕРКО ЈАДИКУЈЕ: Србија ће бити десничарска држава
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА