Најновије

Проверите да ли је заљубљен у вас: Овако мушкарац води љубав када је заљубљен

Секс на почетку везе обично је узбудљив и другачији од оног у претходним везама, али када он почне да се заљубљује, све постаје сасвим другачије.
Илустрација (Фото: femalefatal.com)

Илустрација (Фото: femalefatal.com)

Што му више улазите под кожу, додириваће вас и гледати доста другачије. Проверите да ли је заљубљен у вас: 1. Љуби вас чешће и дуже Пољупци су за мушкарце врло интиман чин. Због тога је то један од првих знакова да он интензивно размишља о дугорочној вези и види себе у будућности поред вас. Ако вас љуби чешће него пре, по целом телу и дуго, жели да вам да до знања да му се веома свиђате и да му је стало до вас. 2. Посвећен је сексу Мушкарац који само жели да ужива у сексу, а не и у вези, неће се превише трудити око предигре и времена које је обично потребно жени да се стварно узбуди. Када му је стало до вас, потрудиће се до најмањих детаља да будете задовољни сексом и осетите колико му је то важно. 3. Жели да вам удовољи Још један знак је то да ће вас испитивати шта волите у сексу и слушати шта говорите. Мушкарци који су у вези само због забаве немају потребу да детаљно разговарају са партнерком о њеним тајним жељама нити да се мазе након секса. 4. Увек је пажљив и великодушан Пажљив је и великодушан љубавник, не само првих неколико пута, него већину времена. То је зато што је заинтересован и жели однос који надилази зону секса. Управо зато покушава схватити шта је вама важно, које су ваше ерогене зоне и када се осећате најбоље уз њега. 5. Опуштен је и свој Када је опуштен, раздраган и не жури отићи након интимних тренутака, то је солидан знак да је заљубљен или се заљубљује. Из истог разлога неће се трудити стално да вас импресионира и показује колико је савршен у свему. 6. Мале ствари су важне Припазиће на атмосферу и потрудити се да створи романтично окружење за састанак. По малим детаљима као што је вечера уз свеће или нови парфем приметићете колико се труди да схватите како му је стало до везе и вас. Такође ће вам рећи како би желео да се дружите са пријатељима или одете на кратко путовање. Мушкарац који жели успутну аферу и мало добре забаве никада вас не би толико укључио у свој живот.
Прочитајте још:Ако сте се питале да ли сте му само опција за секс, eво одговораНАЈБОЉА У КРЕВЕТУ: Ево како то да постанете!
Извор: cosmopolitan.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА