Најновије

СТАНИЈИ ДОЈАДИЛО: Кристијан ме уцењује, пријавићу га полицији!

Станија Добројевић поручује да ће Кристијана Голубовића пријавити полицији јер јој тражи свих 25.000 евра које је добила као победница Фарме. Жестоки момак је решио да старлету остави без пребијене паре зато што сматра да је он заслужан за њен тријумф у Пинковом ријалитију.
Станија (Фото: ТВ Пинк)

Станија (Фото: ТВ Пинк)

Због притисака које трпи од Кристијана и људи из његовог окружења Станија размишља да затражи заштиту од надлежних органа. - Нисам желела да мешам полицију јер сам својевољно хтела да поклоним пола награде Кристијану. Међутим, дошло је до прекида нашег пријатељства јер је хтео да ми узме читаву награду и остави ме без динара! И даље трпим притисак и ако то ускоро не престане, обратићу се надлежним органима. Позната старлета додаје да ће због свега што се догодило суму намењену Голубовићу највероватније уплатити у хуманитарне сврхе: - Желела сам Кристијану да дам 12.500 евра, али након бројних епитета, попут тога да сам преварант и манипулатор, те бројних клевета, лажи и омаловажавања, размишљам да његов новац дам у хуманитарне сврхе и неког искрено усрећим - казала је Станија. Победница Фарме 6 је још у ријалитију јавно обећала да ће са Кристијаном поделити главну награду. Проблем је настао када је средином јануара добила укупно 25.000 евра, а не 50.000, како је Кристијан рачунао. Према правилима Фарме, првопласираном се награда умањује за његов хонорар и порез држави, тако да је Станији уплаћено 25.000. Упркос томе што је Станија била вољна да награду подели на равне части, Кристијан је почео да је притиска и захтева целу суму, како је рекао, "његовог крваво зарађеног новца".
Прочитајте још:Стара љубав заборава нема! Тамара тврди: Макарона ме моли да се помиримо!РИЈАЛИТИ БОМБА: Легендарни голгетер Црвене звезде улази на „Фарму“!? (ФОТО/ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА