Најновије

ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ: Ову велику ствар коју је Карлеуша урадила нико није хтео да објави! (ВИДЕО)

Данас није велико изненађење интересовање светских медија за музичку диву Јелену Карлеушу будући да је претходне године у једном моменту била главна сензација у целом свету, али оно што је посебно занимљиво јесте да је ЈК већ годинама уназад на много начина била предмет интересовања светске јавности.
Карлеуша (Фото: ФБ)

Карлеуша (Фото: ФБ)

Пре петнаестак година је радила албум у Грчкој за издавачку кућу "Хејвен Мјузик" и то са екипом људи која је сарађивала са светским звездама попут Витни Хјустон и Сантаном, а 2007. године је на финалу Купа Француске била музичка звезда вечери. Карлеуша је тада пред препуним стадионом отпевала своју песму "Само За Твоје Очи", али и познати хит Рикија Мартина. "Данашња јавност скоро да и не зна да сам 2007. певала пред пуним стадионом на финалу Купа Француске... То је за мене била велика част. И тада, као и сада, домаћи медији су сматрали ту вест недостојном објаве...", подсетила се ЈК на Фејсбуку.
Moj nastup na Finalu Kupa Francuske pred punim stadionom i milionima TV gledalaca(2007)Ni jedan domaći medij do dana današnjeg nije objavio ni reč o ovome. Žao mi je što nemam bolji snimak... Posted by Jelena Karleuša on петак 7. март 2014.
Прочитајте још:
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА