Најновије

Српска радикална странка захтева заштиту граница Србије због неконтролисаног уласка емиграната

Радикали су се огласили поводом великог прилива емиграната у нашу земљу. Они су позвали власт да престане са додворавањем Европској унији на штету државе и народа и да не прихватају примену различитих аршина за решавање одређених проблема.
Конференција за штампу Радикала (Фото: СРС)

Конференција за штампу Радикала (Фото: СРС)

„О тим различитим аршинима најбоље сведоче догађаји у вези са миграната којима се онемогућава улаз у земље Европске уније, или их примају плански и контролисано, а у Србију улази како ко хоће,“ рекла је на конференцији за новинаре Вјерица Радета, председник Извршног одбора. Српски радикали захтевају од представника режима да хитно усвоје стратегију и план проласка и задржавања миграната у циљу заштите државне границе јер се сада не зна ни колико је тих људи у Србији, ни како су и куда дошли, ни где се тренутно налазе. "Грађани Србије морају да се заштите  од даљих уцена и условљавања Европске уније и зато до краја године морају да се одрже избори на свим нивоима, на којима радикали очекују победу и заокрет у вођењу спољне политике искључиво у интересу Србије и свих грађана који у Србији живе", закључила је Вјерица Радета.
Прочитајте још: Грађани Младеновца не желе центар за азиланте на својој територији Јединство Срба и Албанаца, Нећемо центар за мигранте на југу Србије
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА