Најновије

Јутјубу је одзвонило? Погледајте шта сада спрема Фејсбук

Марк Закерберг је рекао да Фејсбук корисници сада гледају 100 милиона сати видео садржаја дневно на овој платформи. Рекао је и да компанија ради на креирању наменског видео канала.
Илустрација (Фото: Pixabay)

Илустрација (Фото: Pixabay)

Фејсбук је пре неколико дана објавио интересантну статистику у вези са видео снимцима на свом сајту. Марк Закерберг је рекао да Фејсбук корисници сада гледају 100 милиона сати видео садржаја дневно на овој платформи. Рекао је и да компанија ради на креирању наменског видео канала. Ово и не изненађује много, имајући у виду да је компанија инвестирала доста како би побољшала видео искуство на сајту, укључујући видео снимке од 360 степени и поп-уп плејер. Фејсбук је такође побољшао мобилно видео искуство и додао наменске видео табове за странице. Иако је тешко замислити да било шта замени или да се озбиљно такмичи са ЈуТјубом, Фејсбук је свакако у одличној позицији да то и уради, пише The Next Web.
Прочитајте још:СЕРБИАН 2016 КДЕ: Ћирилични оперативни систем! (ВИДЕО)5 трикова за савршен WiFi сигналОБАВЕЗНО ГА ИНСТАЛИРАЈТЕ: Ово је најбољи антивирус за Windows – долази из Русије
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА