Најновије

ОТПОЧЕО РАТ У ВЛАДИ: Вучић јавно откачио Дачића!

БЕОГРАД - Премијер Србије, Александар Вучић, гостујући у емисији Ћирилица на тв Хепи, по свему судећи, јавно је откачио Ивицу Дачића, свог најближег сарадника и лидера СПС-а.
Вучић у Ћирилици (Фото: ЈуТјуб)

Вучић у Ћирилици (Фото: ЈуТјуб)

Како пише лист Информер, Вучић је рекао да СПС спада у ред странака које би могле да се окрену против Српске напредне странке, чиме је отворено изразио огромну количину неповерења према Дачићу и СПС-у. Премијер Србије је нагласио да ДС већ договара Владу са Дверима, и да ће им се СПС приклонити буду ли имали само глас више од СНС, пише Информер. Како ће Дачић реаговати остаје да се види, али по свему судећи, трвења у владајућој коалицији која трају већ неко време попримају облик отвореног рата. "Нека се сви уједине, нема проблема... Чак ће и ДС са Дверима?! Па нека им се и СПС приклони, само нек то не крију! Ако грађани мисле да им они доносе више, није проблем... Уопште се не плашим. Ако имамо народно поверење, наставићемо да радимо, још марљивије." - рекао је Вучић, пренео је лист Информер.
Прочитајте још:Вучић: Битни чисти односи и рачуни са РусијомАМЕРИКАНЦИ КОНАЧНО ПРИЗНАЛИ ИСТИНУ: Хашим Тачи је трговац дрогом и органима!
Извор: Информер / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА