Најновије

НАТО Црна Гора радује Тачија

ПРИШТИНА - Позив Црној Гори за чланство у НАТО – јасна порука да су земље Западног Балкана високо на агенди НАТО-а и ЕУ, казао је потпредседник црногорске Владе Душко Марковић на Министарском састанку у Приштини.
Хашим Тачи (Фото: ЈуТјуб)

Хашим Тачи (Фото: ЈуТјуб)

Марковић је учествовао у Приштини на Министарском састанку „Глобални изазови и улога НАТО и ЕУ на Западном Балкану“, који је одржан у оквиру конференције „Безбедност у Југоисточној Европи у свјетлу ширих регионалних изазова“. Након Министарског панела, Марковић је имао билатерални састанак са замеником премијера и министром вањских послова тзв.Косова Хашимом Тачијем. „Односи Црне Горе и Косова су на пријатељском нивоу и без отворених питања која би могла угрозити добросуседски амбијент“, саопштено је након састанка. Тачи је саопштио да тзв. Косово радује НАТО позивница која је упућена Црној Гори, па је охрабрио црногорску Владу да снажно настави са реформским напорима у том правцу.
Прочитајте још:БЕСАН НА ТВИТЕРУ: Овај политичар је одлепио због Кристијана!КРВОПРОЛИЋЕ ТЕК СЛЕДИ: Словенија удара на Исламску државу – не, није виц!
Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА