Најновије

Ево шта је Џереми Ајронс рекао о митрополиту Амфилохију!

ЦЕТИЊЕ - Сада већ давне, 2002. године, познати холивудски глумац Џереми Ајронс био је у манастиру Острогу, а том приликом је упознао и митрополита Амфилохија.
Џереми Ајронс (Фото: ЈуТјуб)

Џереми Ајронс (Фото: ЈуТјуб)

После дужег пријатног разговора Ајронс је на питање новинара прокоментарисао сусрет следећим речима:"Сусрет са Митрополитом Г.Амфилохијем је био такав да сам заборавио на филм и све везано за филм. Сусрет је био један од врхунаца мог живота. Можда сам ја чувени глумац али сам духовно врло обичан човек и упознати такву личност као што је Ваш Митрополит у Црној Гори је нешто изузетно. Оног тренутка када је ушао у кабинет ја сам знао да пред собом имам ретког човјека. То се не дешава тако често, можда два или три пута у животу имао сам привилегију да сретнем таквог човека, такву личност...". И митрополит Амфилохије је на молбу новинара предочио свој доживљај сусрета са глумцем: "Задовољство је када се срећемо са људима који су схватили зашто су на овој земљи и који се труде да остваре своје назначење на земљи. Чини ми се да је г.Ајронс један од таквих људи, зна зашто је овде и онај таленат који му је Бог дао максимално користи. То је велики дар за њега, јер није се узалуд родио, али то је дар и за друге људе, јер собом и својим даром он обогаћује друге и то је велика ствар." Џереми Ајронс је присуствовао чак и бденију уочи великог празника Крстовдана у једном од највећих хришћансаких светиња Манастиру Острог.
Прочитајте још:ДЕТАЉИ ИЗРУЧЕЊА МИЛОШЕВИЋА: Британци открили како је Слоба заиста отет и одведен у затворЛУДИЛО: Погледајте ову феноменалну рекламу за руски УАЗ! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА