Најновије

ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ СКЛЕКОВА: Кристијан открио како се спрема за робију (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић остао је упамћен по бројним оргиналним и комичним изјавама, а може се рећи да је она "хиљаде и хиљаде склекова и трбушњака..." најпознатија.
Хиљаде и хиљаде склекова (Фото: Фејсбук)

Хиљаде и хиљаде склекова (Фото: Фејсбук)

Он је на свом Фејсбуку окачио клип у којем је демонстрирао своју чувену изјаву из документарца "Видимо се у читуљи". - Тренинзи, масовни тренинзи из дана у дан, хиљаде склекова, хиљаде трбушњака, бежање у здрав разум... Биле су хиљаде и хиљаде склекова, а сада су милијарде и милијарде. Већ радим милионе и милионе склекова који полако прелазе у милијарде. Ја бих сада могао да радим два сата склекове и то би био увод за један лакши тренинг - причао је Голубовић у филму. Сада када се спрема за нову робију, он је решио да буде и физички спреман, па вредно тренира у свом дворишту. Снимио је све вежбе које ради и уз клип написао "И тако десет пута".
I deset puta tako!!! (Y) Posted by Kristijan Kiki Golubovic on четвртак 4. фебруар 2016.
Подсетимо, Кристијан је недавно изјавио да би волео да буде присутан на ћеркином крштењу после чега ће бити спреман за робију.
Прочитајте још:ОД ОВОГА ВАМ НЕЋЕ БИТИ ДОБРО: Она је Плејбој зечица, и тако је врела (ФОТО/ ВИДЕО 18+)НЕ БИСТЕ ЈЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Погледајте како Џенифер Лопез изгледа без шминке (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА