Најновије

Нећете веровати: Ставите ово у пупак и гледајте шта ће се десити

Ово је вероватно један од најделотворнијих начина народне медицине када је у питању олакшавање болова. То је супер-једноставан поступак и не захтева никакве посебне напоре.
Илустрација (Фото: Freedigitalphotos.net)

Илустрација (Фото: Freedigitalphotos.net)

Све што требате урадити је потопити мало вате у неки 50% алкохол и ставити то у пупак! Ово кућно лечење помоћи ће вам да олакшате бол и опустиће ваше тело. Ова метода се често користи у лечењу упале мишића, грипа или прехладе, а пуно је боља опција од конвенционалних лекова. Следећи пут када добијете прехладу или грип, само потопите мало вате у алкохол, нежно истисните вишак и ставите га у пупак. Осигурајте да не испадне тако што ћете користити већи фластер, или једноставно покријте с крпом или пластичном кесом. На исти начин користите и за ублажавање менструалних болова, само лезите и нежно притисните вату са својим рукама. За ублажавање бола у стомаку или код болести путовања користите исту методу, али овај пут додајте и мало соли на вату и ставите је у пупак.
Прочитајте још:РУСКА МАСТ: После 10 дана, од болести остаје само успомена! (РЕЦЕПТ)Мислили сте да је у флашираној води само обична вода? Она садржи и ова 4 одвратна састојкаШта треба да пијете за боље ментално, духовно и физичко здравље?
Извор: Правда, magazin.lekarinfo.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА