Најновије

ДАНАС БИ СВЕ ЖЕЉЕ МОГЛЕ ДА ВАМ СЕ ИСПУНЕ: Треба само да кажете ове речи

С младим Месецом у Водолији, 8. фебруара (у 15:38), ухватићемо позитивну вибрацију свемира ако престанемо да бринемо о ономе на шта не можеми да утичемо и фокусирамо се на позитивне мисли. Ни случајно не треба да одустанемо од идеја у које верујемо, али је важно и да се сетимо да се жеље које себи желимо не морају остваривати на начин на који смо ми то замислили.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Дакле, препустимо животу да нам укаже на смер у коме треба да се крећемо, и успех је загарантован. У овом периоду, важни почеци очекују Водолију, Лава, Бика и Шкорпију, и то баш на подручјима живота где им промене највише и требају. С друге стране, Близанци и Ваге промениће своје стилове "борбе" за оно што желе, док ће Овнови и Стрелчеви наћи нове начине да сарађују са другима. Јарчеви и Ракови имају све предиспозиције да у предстојећем периоду зараде и више него што им треба, док Рибе и Девице треба да промене свој стил према одржавању сопственог здравственог стања.

Које жеље испуњава млад Месец?

Није вам потребна никаква магија како би вам млади Месец испунио жеље. Само треба да знате када, где и како треба да зажелите, како би планете и свемир вама били у помоћи. Постоје неке ствари које не смете да пожелите када је млади Месец јер све може да се обрне и догодиће се све супротно од онога што сте зажелели. Те жеље би требало да пожелите када је пун Месец, или да чекате дан када су енергије јаче или друге езотеричне дане када енергије могу да вам помогну у остваривању жеља. Све жеље које се односе на нове почетке, на пример, нови односи, нова љубав, ново радно место. Када је млади Месец, пожељно је зажелети да од нечега малог постане пуно, примера ради, ако имате мало новца, а потребно вам је више, онда Вашу жељу морате да изговорите на светлу младог Месеца. Ово је најбоље раздобље за обављање свих ритуала за новац и обиље.

Које врсте жеља неће бити испуњене за време младог Месеца?

Ако желите да изгубите на тежини, немојте то да чините када је млади Месец. Учините то када је Месец пун јер ће вам опадајући месец помоћи. Ако будете то пожелели када је Месец млад, управо супротно ће вам се догодити и добићете вишак килограма. Од негативних енергија, млади Месец ипак не може да вас ослободи. С таквим захтевом сачекајте пун Месец и помоћу опадајућег Месеца ослободићете се од свих негативних енергија и енергија које вас коче. Да би вам се жеља остварила, требало би да будете на таквом отвореном месту одакле се види Месец. Ако облаци или било шта друго покрива Месец, жеља неће бити испуњена. Важно је да зажелите једну жељу, и ако је могуће, у што краћој реченици. У жељи не могу бити употребљене речи: али, добро и не! Почетак захтева за млади Месец нека гласи овако: Млади Месече, молим те, помози… Примера ради, ако немате посао, а желите ново радно место, немојте на овај начин да молите: Желим нови посао који доноси пуно новца. Тумачење свемира: Ви желите посао, а не радно место, пуно новца је релативно и може да значи било шта. Правилан начин изражавања захтева: Млади Месече, молим те за помоћ за ново радно место, посао који ћу волети и где ћу бити задовољан са својом платом.

Када да тражите помоћ новог Месеца?

Одговор се чини једноставан и јасан, јер је довољно погледати у небо, погледати лунарни календар и већ ћете знати када је нови Месец. Многи ритуали не успевају јер нико не погледа тачно време када почињу астрономска поравнања која помажу ритуалу. Најбоље време за обављање ритуала младог Месеца је је раздобље од 3:45 до 5:45 ујутро.
Прочитајте још:Први случај у историји: Човека убио метеоритЕВО КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАО ТИТО КАО РОБИЈАШ: Ова истина о Јосипу Брозу била је највећа тајна Југославије (ФОТО)
Извор: Sensa.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА