Најновије

Милићка, Рокфелери и америчка амбасада ударају Србију 22. фебруара!

БЕОГРАД - Центар за евроатлантске студије (CEAS) организује 22. фебруара у Београду конференцију под називом "Србија и Русија, руски утицај на стабилност, демократизацију и европске интеграције Србије", пише сајт Њуз Фронт, оцењујући да ће конференција имати истакнуто антируски и антисрпски карактер и наводећи да је посебно интересантно то што помоћ у организовању ове конференције стиже из Украјине.
Америка - царство слободе, демократије и слане дечије крви! (Фото: ЈуТјуб)

Америка - царство слободе, демократије и слане дечије крви! (Фото: ЈуТјуб)

Ову конференцију српски прозападни политиколози спроводе не уз помоћ колега из евро атлантских земаља, него уз помоћ Украјине, наводи Њуз Фронт. Како се наводи у саопштењу CEAS-а, конференција ће предузети низ активности с циљем неутралисања проруске и антизападне реторике у српском друштву. У центру су озбиљно забринути развојем догађаја и обећавају да ће "подржати грађане Србије објективним аргументима како би осетили корист од евроатлантских процеса у региону и сарадње Србије са НАТО-ом", пише у саопштењу на страници CEAS-а. На овој конференцији ће бити представљени резултати студија: "Јачање меке моћи Русије на балкану- циљ и ефекти". Такође, у плану је и излагање историчара који имају "ново виђење" односа Србије и Русије, а директор центра Јелена Милић ће одржати предавање на тему "смисао евроатлантских интеграција за стабилност и демократизацију Балкана". Занимљиво је да је на конференцију позван и руски бизнисмен Андреј Иларионов као и амбасадор Украјине у Београду Александар Александрович. Овај последњи ће прочитати извештај о "дугогодишњим припремама Путина за агресију на Украјину", пише Њуз Фронт. Ову конференцију је подржала организација "Рокфелер", као и америчка амбасада у Србији.
Прочитајте још:НЕ ПАДА МУ НА ПАМЕТ ДА ИДЕ У ХАГ: Шешељ захтева изрицање пресуде видео-везом!Украјинци напуштају војску због глади
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА