Најновије

Путин спавао, а медвед се шуњао!

Бивши телохранитељ руског председника Владимира Путина Алексеј Дјумин испричао да се испред Путинове резиденције суочио медведом.
Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Дјумин (43), који је недавно именован за регионалног гувернера, испричао је листу "Комерсант" да је био на дужности док је Путин у резиденцији спавао, кад је на другој страни стаклених врата угледао медведа који се усправио на задње ноге, пренела је агенција АП. Бивши телохранитељ наводи да је тада погледао медведу у очи, отворио врата и из службеног пиштоља испалио један метак поред медведових ногу. Животиња је тада побегла, а Путин је касније Дјумина похвалио зато што је медведу поштедео живот, присећа се он. Након што је годинама служио Путину као телохранитељ, Дјумин је прво именован шефом Снага за специјалне операције руске војске, а прошле недеље и гувернером Тулске области, југозападно од Москве.
Прочитајте још:НАТО ствара стратегију против „скривених дејстава“ РусијеТРЕСУ СЕ КОЛЕНА НЕОЛИБЕРАЛИМА: Уједињена европска десница прети да преузме кормило европе!
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА