Најновије

Иван Јегоровић поново на челу „Уније спортиста“

Протеклог викенда одржана је изборна скупштина и свечана академија „Уније спортиста“. Догађај је одржан у обновљеној сали Соколског дома у Обреновцу, која је била премала да прими све заинтересоване спортисте и љубитеље спорта. У радном делу за председника је поново изабран Иван Јегоровић, једногласном одлуком свих 552 делегата.
Иван Јегоровић (Фото: Правда)

Иван Јегоровић (Фото: Правда)

Иван Јегоровић рођен је 1983. године, по струци дипломирани ецц, некадашњи првак државе у кик-боксу. Данас успешан тренер и спортски радник. Професионално ангажован као помоћник председника Градске општине Обреновац, задужен за спорт. Поред тога обавља и функције председника Савате савеза Београда, потпредседника Кик бокс савеза Београда и генерални секретар Савате савеза Србије. Унија спортиста својим четворогодишњим ангажовањем допринела је развоју пројеката на територији Градске општине Обреновац као што су: „Програм бесплатног тренинга“ , „Еко кампови“ и „Асистент у настави“. Програм бесплатног тренига окупља око две хиљаде деце која бесплатно тренирају спорт по избору, док у оквиру „Еко кампова“ око пет хиљада малишана иде на зимовање и летовање које се финансира из општинског буџета. Захваљујући пројекту „Асистент у настави“ сви професори физичке културе који су били на евиденцији Националне службе за запошљавање у Обреновцу добили су посао у обреновачким основним школама.
Прочитајте још:ФУТСАЛЕРИ ПРЕСРЕЋНИ: Погледајте гол Симића у задњој секунди! (ВИДЕО)НАТО ЋЕ НАМ БИТИ ЛОГИСТИКА: Спрема се уништавање 4.000 тона оружја Војске Србије!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА