Најновије

ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ ОВО С ПРСТИМА: Кинеска легенда о љубави оставиће вас без текста

Постоји једна снажна и прелепа кинеска теорија о томе зашто се венчани прст носи баш на четвртом прсту.
Кинези да верују да сваки прст на левој руци презентује прошлост, садашњост и будућност односа у фамилији (Фото: Јутјуб)

Кинези да верују да сваки прст на левој руци презентује прошлост, садашњост и будућност односа у фамилији (Фото: Јутјуб)

Такође, ова причица расветљава и остале важне односе које имамо животу. Прочитајте и гарантујемо оставиће вас без текста! Кинези да верују да сваки прст на левој руци презентује прошлост, садашњост и будућност односа у фамилији. Палац представља родитеље. Кажипрст представља баћу, сесте и блиске пријатеље. Средњи прст представља тебе самог. Четврти прст (домали) представља твог животног парнтера. Мали прст представља децу. Сада је време за мали "експеримент" - склопите шаке дланом о длан, а потом средње прсте сједините на начин као на приложеној фотографији. Када сте руке ставили у приказан положај, покушајте да раздвојите сваки прст од свог пара. Покушајте да раздвојите палчеве (родитељи) - то ће бити лако, јер никоме није суђено да буде са својим родитељима вечно. Поново их спојите. Покушајте да раздвојите кажипрсте (браћа, сестре, пријатељи) - такође ћете их одвојити лако, јер и они најчешће одлазе, свако у потрази са својим животним путем. Поново их спојите. Покушајте да раздвојите мале прсте (будућа деца) - лако ће се отворити, јер ће и она једног дана отићи својом судбином. Поново их спојите. А, сада покушајте да раздвојите домале прсте (животни парнер) - изненадићете се, јер је то практично немогуће. Неће бити тако лако раздвојити их као са осталим прстима. То је зато што ви и ваш партнер имате за циљ да заувек останете заједно. Са партнером сте судбински везани и по некој идеалној замисли требало бисте да делите успоне и падове до краја живота. Баш зато венчани прст носи се на домалом прсту!
Прочитајте још:ДА ЛИ ВЕРОВАТИ: Страст у вези избледи за годину дана!?И ВОЛЕ СЕ И МРЗЕ СЕ: Три фатална љубавна пара по хороскопу!
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА