Најновије

ОРАЛНИ СЕКС У ШУМАДИЈИ САМО 500 ДИНАРА: Нећете веровати колико кошта комплетна услуга!

Раст незапослености води томе да се повећа понуда плаћених сексуалних услуга. Култ потрошачког друштва веома подстиче проституцију, а посебно је забрињавајуће што се њоме баве деца, ђаци и студенти; просечни узраст почетка бављења сада је између 14 и 18 година!
Илустрација (Фото: Јутјуб)

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Млађим муштеријама сексуална услуга наплаћује се по вишој тарифи, а старијима по нижој, док се специјалне жеље муштерија посебно наплаћују. На територији Крагујевца свакога дана се уличном проституцијом бави око 20 жена, а како показује евиденција полиције, међу њима има и заражених хепатитисом и сидом. Оне ординирају углавном на потезу између спортске хале “Језеро” и “Метроа”. Макрои су веома често чланови породица тих девојака и жена, који будно пазе да ствари с муштеријом не би кренуле наопако. Када је реч о избору локације, машти и изненађењима нема краја. Своје услуге продају од 500 до 2.500 динара, а врло често се дешава да им муштерија и не плати. Износ зависи од услуге коју пружају. Тарифа за комплет услугу је 2.500 динара. Дневно зарађују и до 15.000 динара.
Прочитајте још:СИЛОВАЊЕ ПРАВДЕ НА КОСМЕТУ: Покушали да убију Србе, кажњени условноРОДИТЕЉИ У ОЧАЈАЊУ: Скандал с порно фотографијама деце дрма ЛесковацЗЛОЧИН У СРБУ: Млађег брата до смрти ударала по глави дршком од метле!
Извор: ikragujevac.com, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА