Најновије

ТРАМП: Путин је рекао да сам брилијантан! То показује одређену мудрост!

Амерички републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је да је Брисел постао плодно тло за терористе и да су неки квартови у Паризу и у другим француским градовима постали зоне забране кретања.
Трамп и Путин (Фото: Јутјуб/ РИА Новости)

Трамп и Путин (Фото: Јутјуб/ РИА Новости)

"Амерички магнат на тржишту некретнина такође је изјавио да је Француска није оно што је била, као ни Париз и додао да су француски закони о поседовању оружја делимично одговорни за убиства десетине људи на концерту у дворани Батаклан у новембру прошле године од стране исламских милитаната. "Увек носим оружје код себе. Да сам тада био у Батаклану одговорио бих на ватру", рекао је Трамп за конзервативне француске недељне новине "Vleurs Actuelles". Он је истакао рекао да би Сједињене Државе могле имати веома добре односе с руским председником Владимиром Путином и да ништа не може бити горе од тренутне ситуације у којој председници Обама и Путин имају тајне разговоре. "Путин је рекао да сам бриљантан. То показује одређену мудрост", рекао је Трамп. Милијардер је рекао и да немачка канцеларка Ангела Меркел греши што допушта улазак хиљадама миграната у Немачку и да би избегличка криза могла изазвати револуције па чак и довести до краја Европе. "Мислим да је Ангела Меркел направила трагичну грешку с мигрантима", изјавио је Трамп. "Ако се не бавите том ситуацијом на компетентан и одлучан начин, да, то је крај Европе. Могли бисте се суочити с истинском револуцијом", наводи француски лист Трампове речи.
Прочитајте још:ЛАВРОВ ЗАТРЕСАО ЦЕО СВЕТ: Турска и џихадисти тајно преговарају – на корак смо до новог рата!Ердоган сам против РусијеУ Њу Хемпширу очекиване убедљиве победе Трампа и Сандерса
Извор: Фена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА