Најновије

OБРАДОВИЋ: Нећу с Ђиласом и Јеремићем, они би се одрекли Косова!

Лидер Двери Бошко Обрадовић, кога Драган Ђилас и Вук Јеремић називају издајником само зато што је оценио да је разговор са председником Александром Вучићем био коректан, открива да је њихов план да сачекају да Вучић призна Косово, па да га руше, што он не види као опцију и поручује да неће сарађивати с њима.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Не желим да продубљујем сукобе у опозицији већ сам присталица међусобног ненападања до следећих избора. Али је чињеница да у опозицији постоје појединци који би најрадије да Вучић изда Косово да то не морају они, а да онда на томе руше садашњу власт. Не видим неку срећу у томе и нисам за то. Нека се свако и у власти и опозицији изјасни о Косову и Метохији. Ми свакако не можемо и нећемо сарађивати са онима који су спремни да се одрекну дела државне територије, без обзира ком делу политичког спектра припадају - сматра Обрадовић.

Како лидер Двери наводи, нема љубави са Ђиласом и Јеремићем.

- Што се тиче љубави, резервисао сам је за моју супругу и децу, моју породицу, кумове и пријатеље. Политика је нешто друго. Имам нормалне и коректне односе са свим колегама у опозицији - закључује Обрадовић.

Политиколог Јелена Вукоичић оцењује да је Савез за Србију, у коме су сви заједно били, био искључиво интересна групација која није имала ништа заједничко осим мржње према Вучићу и жељу за влашћу.

- И растали су се управо зато јер нису имали заједничку политику и платформу, већ само глад за влашћу. Сукоби су постојали од почетка јер их ништа објективно није повезивало. Обрадовић реално никада с њима није ни имао везе и то што сада говори о њима је оно што је увек мислио, али се удруживао из политичких интереса да каже. Хтели су да преваре бираче да наступају из заједничке позиције, али сада видимо да су били само ад-хок коалиција која је настала искључиво из појединачне користи - каже она.

Амери пустили Украјину низ воду, Зеленски у проблему, биће новог мајдана, али сада руског?! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА