Најновије

Руски комичари насамарили Ердогана: "Овде Порошенко, хајмо заједно против Русије" (ВИДЕО)

Руски комичари Владимир Кузњецов Вован и Алексеј Стољаров Лексус тврде да су телефоном позвали турског председника Реџепа Тајипа Ердогана и разговарали с њим представивши му се као председник и премијер Украјине, Петар Порошенко и Арсениј Јацењук.
Руси насамарили Ердогана (Фото: Јутјуб)

Руси насамарили Ердогана (Фото: Јутјуб)

Наводно, Ердоган је потпуно насео и поздравио председника Украјине са "драги пријатељу", а током разговора "украјинска страна" је саопштила председнику Турске да намерава да покрене дијалог преседника држава које трпе руске санцкије како би договорили какве ће акције предузети против Русије. Ердоган је пристао да ће то урадити са задовољством – "Немојте имати ни зрнце сумње", рекао је. Комичари су такође упитали председника Турске да ли намерава да се извини Русији за обарање ловца Су-24. Они су део разговора објавили на Јутјубу док званична Анкара демантује овако нешто. "Ништа о томе нисам чуо, нити је могуће да неко тек тако телефонира председнику. Сматрам да је то лаж, јер је за потребе преговора потребно испоштовати посебну процедуру и активирати специјалне канале", каже извор из Ердоганове администрације. Ипак, у ова два младића не треба сумњати будући да су управо они насамарили Елтона Џона који се хвалио у медијима да је причао са Владимиром Путином. "Ништа о томе нисам чуо, нити је могуће да неко тек тако телефонира председнику. Сматрам да је то лаж, јер је за потребе преговора потребно испоштовати посебну процедуру и активирати специјалне канале", каже извор из Ердоганове администрације. Ипак, у ова два младића не треба сумњати будући да су управо они насамарили Елтона Џона који се хвалио у медијима да је причао са Владимиром Путином. www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ПРЕКИПЕЛО МУ: Путин ишамарао Ангелу Меркел! (ВИДЕО)УРНЕБЕСНО: Пијани Рус се не сећа ни како се зове, али зна да му је Путин председник! (ВИДЕО)
Извор: bulevar.b92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА