Најновије

АНИ ДРАЖИ РОЏЕР ОД НОВАКА: Када бих могла да бирам партнера за дубл, био би то Федерер!

Српска тенисерка и будућа немачка снајка Ана Ивановић не само што нема времена да игра за Фед куп репрезентацију наше земље, него би, кад могла да бира партнера за дубл, пре изабрала Роџера Федерера него Новака Ђоковића.
Ана Ивановић (Фото: Јутјуб)

Ана Ивановић (Фото: Јутјуб)

На питање у интервјуу за "Спортснет Канада", кога би изабрала као дубл партнера, било активног или бившег тенисера, Ана Ивановић се одлучила за - Роџера Федерера! - Роџер је један од најбољих играча свих времена, ако не и најбољи. Као и сви остали, одушевљена сам његовим прелепим стилом игре, а уз то је и дивна особа, па би ми била велика част када бих могла да играм дубл с њим - рекла је Ана Иванвовић. Она је рекла и да је свесна где је грешила претходних година, због чега је одлетела са тениског врха, којем је једно време припадала. - Имала сам тако велику жељу да се вратим у врх, да сам можда журила у неким стварима, не схватајући да је то процес. Променила сам много тога уместо да верујем у ствари које су ме довеле на прво место. И што сте даље од врха, то вам више опада самопоуздање - објаснила је Ана Ивановић.
Прочитајте још:ПА ОНИ СУ ШОУ: Хрвати траже да Звезду избаце из Евролиге и да Ђоковића казни АТП!Новак је до ове песме ћутао, а онда је у Пиониру загрмео Видовдан! (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА