Најновије

ХРВАТИ ПЉУЈУ, ПА ЛИЖУ! Сада Новак није четник него прави "делија" и родољуб!

За разлику од већине хрватских медија, који су једва дочекали да устану против Новака Ђоковића, а пошто није било повода сами су га измислили, портал Tportal.hr наводи да се први тенисер света понашао достојно на мечу Евролиге између Црвене звезде и Цедевите. Човек је остао човек, пише поменути портал.
Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Хрватској су повели бесрамну кампању против најбољег тенисера света, оптуживали га да је певао четничке песме и ставили у исти кош са стравичним потезом фудбалера "коцкастих" Јосипа Шимунића. Наравно, ни Тпортал није пропустио прилику да истакне "амтосферу линча", "четничке песме", "брадате злочинце", док с друге стране, не верују у причу коју су њихови земљаци измислили о Ђоковићу. - Новак Ђоковић је након победе на Аустралиан опену у "Пиониру" дочекан попут хероја. Сео је с братом у први ред и добро знао да је пола камера уперено према њему - пише Борут Шипс. Хрвати истичу да се Ђоковић понео попут сваког родољуба. -Јако је певао песму којом "делије" упорно надглашавају омражену химну Евролиге, скакао на сваку тројку, бодрио кошаркаше клуба за који навија и певао песму којом се присећају да је Косово једном било део њихове земље. Све у свему, сасвим легитимно... Навијачки, људски. Поносан је на своју земљу, као и сви родољуби код нас, њих, у Чешкој, Јерменији, Бангладешу - наводи Тпортал, а ми подсећамо да су Косово и Метохија и даље део Србије. Поједини хрватски медији навели су да је Ђоковић у једном тренутку примећен како пева "стражама генерала Драже". Али, поменути Тпортал пише да доказ за тако нешто не постоји. - Интернет "види све" и желим да верујем да би његов евентуални прелазак границе доброг укуса било ко у дворани снимио. Никакав снимак који сугерише да је нешто слично урадио није објављен и према томе - човек је остао човек. На крају, комшије ипак жале што се Ђоковић није огласио после целе ујдурме, коју су иначе сами направили. - Новак је могао мирно заспати након утакмице. Иако, ограђивање од дела догађања на трибинама био би још достојнији завршетак ове приче.
Прочитајте још:АНИ ДРАЖИ РОЏЕР ОД НОВАКА: Када бих могла да бирам партнера за дубл, био би то Федерер!ПА ОНИ СУ ШОУ: Хрвати траже да Звезду избаце из Евролиге и да Ђоковића казни АТП!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА