Најновије

Трамп очитао лекцију Бушу: Ратујемо 15 година низашта!

САД - Дебата републиканских кандидата у САД-у је била жестока, а медији преносе највише расправу око Сирије коју су водили Џеб Буш и Доналд Трамп.
Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Трамп је, током дебате на тв каналу ЦБС, подржао Русију у ваздушним операцијама у Сирији и рекао да су Сједињене Америчке Државе последњих 15 година водиле ратове на Средњем Истоку и да су постигле једно велико ништа. "Потребно је сломити Исламску државу!" - каже Трамп и додаје да, уколико Америка крене политичким правцем који предлаже Буш, Америци предстоји још 15 година неуспешних бесмислених ратова. "Потрошили сте 5 трилиона америчких долара ни у шта. Не можете водити два рата истовремено." - каже Трамп. Буш је рекао да "Владимир Путин никада неће бити савезник Сједињених Америчких Држава и то цео свет зна". "Они ни не намеравају да сломе Исламску државу. Они само нападају трупе које ми подржавамо." - каже Буш и истиче да је потребно направити коалицију која ће извршити копнену операцију у Сирији и повратити стабилност у региону. Трамп је прекинуо Буша током његово излагања и рекао да "Америка подржава трупе за које се уопште не зна ко су". "Ми не знамо ко су ти људи које подржава актуелна власт у Белој кући." - каже Трамп.
Прочитајте још:ПРОТЕСТ У ПАРИЗУ: Неће руске санкције – пољопривреда уништена! (ВИДЕО)Tврде да је овај снимак доказ да Руси користе касетне бомбе у Алепу (ВИДЕО)
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА