Најновије

ВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Не бих никад пожелео да неко тако неозбиљно води државу

Премијер Александар Вучић изјавио је да поједине странке дају грађанима застрашујуће нереална обећања, попут идеје једне од њих да буџет за културу и пољопривреду треба да буде три, односно два пута већи него до сад.
Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је оценио да су та обећања застрашујуће неодговорна и упитао одакле додатних 400 милиона евра за таква повећања у буџету. - Не бих никад пожелео да неко тако неозбиљно води државу. То је застрашујуће неодговорно. На тај начин је Србија и доведена до беде и немаштине, јер су људима пред изборе причали бајке - рекао је Вучић новинарима. Он је навео да народу нуди тежак рад и марљивост. - Ако то људи прихватају, у реду, ако не, ево им продавачи магле - рекао је Вучић.

Нема поверења у СПС

Упитан зашто нема поверења у СПС, Вучић је прецизирао да нема апсолутно поверење у ту странку, а на питање зашто је рекао да га не би изненадило да се СПС уједини са актуелном опозицијом, премијер је одговорио: - То се већ дешавало у прошлости, не би био први пут. Вучић је рекао и да због тога не кука и не тражи милостињу, као и да се не плаши никог, већ "поносне главе иде међу грађане и говори своје планове".
Прочитајте још:Јоца Амстердам: Тадић, Миљко, Роћко и Веља су ми понудили мафијашки дил!Николић: Шешељ мора у Хаг!„Србија je претворена у НАТО колонију“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА