Најновије

Поповић: СНП ће тражити референдум о чланству у НATO

БEOГРAД - Председник Српске народне партиjе Ненад Поповић поручио jе да ће се та партиjа, након ванредних парламентарних избора, у парламенту залагати за расписивање референдума о чланству Србиjе у НATO-у.
Ненад Поповић (Фото: СНП)

Ненад Поповић (Фото: СНП)

У писаноj изjави достављеноj медиjима Поповић подсећа да jе СНП jедина у парламенту била против недавно усвоjеног споразума између Србиjе и НATO. "Веруjемо да ниjедна партиjа неће бежати од слободног и демократског изражавања воље народа на референдуму", навео jе Поповић. Подсећа и да jе СНП била jедина партиjа у парламенту коjа jе, jош пре годину дана, упозоравала на негативне последице ИПAП споразума са НATO, као и jедина партиjа коjа jе гласала против последњег споразума Србиjе и НATO, коjим се овом воjном савезу даjу овлашћења фактичке воjне контроле Србиjе. "Jедино jе глас СНП у Скупштини Србиjе остао забележен у историjи као глас против тог споразума и против НATO пакта", наводи Поповић и истиче да jе сада време да се, кроз референдум, чуjе и глас народа, коjи jе од НATO пакта наjвише претрпео и страдао.
Прочитајте још:Дачић: Aмбасадор и службеници ће бити саслушаниСРБИЈА ИЗМЕЂУ ЗАПАДА И РУСИЈЕ: Трагедија у Либији допринела да Срби не желе у НАТОЕво како је на данашњи дан Путин свима поделио лекције о Косову (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА