Најновије

ИПАК НАТО ЛОБИСТА: Погледајте какав су "селфи" одрадили Шормаз и Милићева! (ФОТО)

БЕОГРАД - Драган Шормаз, посланик СНС-а, све више се промовише као заговорник атлантских интеграција Србије и НАТО лобиста.
ЦЕАС конференција (Фото: ЈуТјуб)

ЦЕАС конференција (Фото: ЈуТјуб)

"Пишете глупости!" - била је Шормазова реакција на недавно писање Правде о његовом ангажману на пољу НАТО лобирања, али ствари су, по свему судећи, баш онакве каквим смо их презентовали раније. Шормаз и Јелена Милић из организације ЦЕАС су веома блиски сарадници и обоје раде на промоцији НАТО алијансе у Србији. О томе сведочи и чињеница што је Шормаз очигледно био њен "специјални гост" на јуче одржаној конференцији у хотелу Метропол.Милићева наиме ни са једним својим гостом на јучерашњој конференцији није урадила селфи фотографију, а ту част је имао само Шормаз. Подсећамо, у хотелу Метропол је одржана конференција организације ЦЕАС којом руководи Милићева,а под покровитељством Фондације браће Рокфелер и америчке амбасаде на тему српско-руских односа и утицаја Русије у Србији. Реч је о једној, судећи према Твитер објавама Милићеве, изразито русофобској конференцији. Шормаз је нешто раније био у Енглеској на конференцији на којој се такође у друштву НАТО чланица, како Шормаз лично пише на Твитеру, говорило о хибридном ратовању и теми "Русија-Србија". Конференцију је веома активно пратила Милићева. Колико је Шормаз озбиљно посвећен промоцији НАТО-а у Србији, говори и његово деловање из новембра 2015. године, када је био један од главних организатора конференције посвећене НАТО програму ИПАП у којем је Србија узела учешће. Мислим да би неких 70 одсто становништва било против, али то је зато што људи нису довољно обавештени, рекао је тада Шормаз на тему великог анти-НАТО расположења у Србији. Да је Шормаз један од кључних актера одржане конференције, сведочи и то што Милићева сама, у њено и Шормазово име, пише на Твитеру, "почињемо"... Све у свему, Шормаз је ипак НАТО лобиста који се не устручава од учешћа на русофобским конференцијама, како у свету, тако и код нас. Погледајте:
Прочитајте још:ДИРЕКТНО У ЧЕЛО: Џихадиста „попио“ снајперски метак! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)У току је писање лажне историје чији је циљ морално, економско и политичко уништење Србије
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА