Најновије

ТАДИЋ ИНСИСТИРА НА ОДГОВОРНОСТИ: Вучић да не штити Дачића

БEOГРAД - Председник Социjалдемократске странке Борис Tадић изjавио jе данас да премиjер Србиjе Aлександар Вучић не треба да штити министра спољних послова Ивицу Дацицћа у случаjу погибиjе двоjе службеника српске амбасаде у Либиjи jер ће онда и он бити одговоран за њихову погибиjу.
Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

"Примитивне и дивље земље не утврђуjу одговорност и уколико Вучић буде штитио Дачића, као и Гашића, онда jе и он одговоран", рекао jе Tадић на конференциjи за новинаре. Tадић jе подсетио да се киднаповање догодило пре месец дана и да jе Дачић одговоран што раниjе ниjе спровео истрагу. "Mораћемо да добиjемо одговоре шта се ту десило и да ли jе Дачић одобрио путовање, коjе jе резултирало киднаповањем", рекао jе Tадић. Прецизирао jе да jе Дачић политички одговаран jер jе министар спољних послова. Oдговараjући на питање како jе орден коjи jе добио од Гадафиjа допринео међународном угледу Србиjе, што му jе недавно пребацио Дачић, Tадић jе одговорио да су у то време такав орден добили и председници француске, италиjанске, немачке владе…
Прочитајте још:МАРКОВИЋ О УБИСТВУ СРБА У ЛИБИЈИ: Американци изгубили свако морално право да нас условљавајуМРАЧНА ТАЈНА АМБАСАДОРА: Потежица био права мета отмичара због нерашчишћених рачуна са криминалцима?!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА