Најновије

ОПРЕЗ! Исповест жене коју је конзумирање дијеталних газираних сокова могло да кошта живота!

Исповест једне жене је открила зашто је штетно, а понекад и смртоносно, конзумирање дијеталних газираних сокова. Она се мучила 14 година и мислила да умире, а није ни била свесна због чега.
Дијет кола (Фото: foter.com)

Дијет кола (Фото: foter.com)

Пошто се пре 14 година тешко разболела жена је села и почела да пише тестамент. Сву своју имовину планирала је да остави својим ћеркама. Наиме, жена је имала ужасне, сталне стомачне грчеве да јој је чак и ходање било болно. Упркос биопсијама ткива и мишића лекари нису знали шта да јој дијагностикују па су јој преписали 24 различите врсте лекова. На крају су дошли до закључка да жена болује од мултипле склерозе. Срећом, њена сестра се сетила да је негде прочитала чланак о штетним нуспојавама дијеталних сокова. Када је упитала да ли их конзумира разрешила је мистерију болести своје сестре. Наиме, дијетални газирани сокови садрже супстанцу која се назива аспартам, један од најмоћнијих заслађивача који се користе као замена за шећер. Студије су показале да се код људи погрешно дијагностификује мултипла склероза, када заправо пате од тровања овом супстанцом. Жена је одмах престала да пије дијеталне газиране сокове и њено здравље се одмах побољшало. Престала је да пије све лекове осим једног, а то је био лек против тровања аспартамом.
Прочитајте још:Попијте три шоље овог чаја и за седам дана очекујте невероватну трансформацијуЕлиминишете стрес помоћу ових 14 феноменалних савета!Побољшајте своје духовно, ментално и физичко здравље овим напитком
Извор: papricica.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА