Најновије

НОВИ ДОС БЕЗ СТАРОГ ДОСОВЦА: Живковића нико ништа не пита!

БЕОГРАД - У току су преговори између ДС-а, ЛДП-а и СДС-а о прављењу заједничке листе и заједничком изласку на предстојеће изборе, али једини политичар који је "у сенци" је Зоран Живковић, лидер Нове странке, којег очигледно нико ништа не пита.
Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, после информације која се у јавности појавила да је договор већ постигнут, Борис Тадић, председник СДС-а, изашао је у јавност и демантовао такву информацију истичући да је "закључак о постигнутом договору преурањен". Он је том приликом рекао да ће се у понедељак одржати састанак у просторијама СДС-а, те да што се њега тиче, то је и крајњи рок за договор. Посебно је истакао да се у преговоре укључује и Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, иначе његов коалициони партнер. Са друге стране, савезник ДС-а, Живковић, није поменут од стране председника ДС-а, Бојана Пајтића. Док Тадић штити интегритет свог коалиционог савезника, Пајтић се према Живковићу очигледно понаша као према "плишаној лутки". До сада, у преговорима су учествовали Борис Тадић, Бојан Пајтић и Чедомир Јовановић, а од понедељка се укључује и Ненад Чанак, док Живковића нико нити помиње нити најављује. Пајтић преговара као да Живковић не постоји. О чему се овде ради, тек предстоји да се открије...
Прочитајте још:К’О БРАТ БРАТУ – САВЕТ О НАТ’У: Милићева шаље поруке Тадићу, Пајтићу и ЈовановићуЂУРИЋ О „НОВОМ ДОС-у“: То је непринципијелна коалиција – завили би Србију у црно!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА