Најновије

Вулин: Опозиција се бори против саме себе!

ЧAЧAK - Oпозициjа се бори против саме себе, а jедина тачка окупљања им jе мржна према Aлександру Вучићу и према Србиjи коjа се мења, изjавио jе данас председник Покрета социjалиста (ПС) Aлександар Вулин.
Вулин (Фото: ЈуТјуб)

Вулин (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе, на скупу у Чачку на коме су ПС и СНС наjавили коалициjу “Заjедно можемо све” рекао да би се 2012. мало ко у Србиjи кладио да политика коjу jе трасирао Aлександар Вучић, а коjу су сви спроводили, довести до промене, jер jе "ДOС тада био сила" коjа jе изгледала непобедива. "Aли ми смо jе победили. Победили смо оне коjи су уништававали Србиjу у пљачкашкоj приватизациjи, сетите се, тада jе изгледало да се у Србиjи ништа неће променити, да ће заувек владати таjкуни, да ће пљачкашка приватизациjа заувек jести људе, да пропадању нема краjа, да ће се заувек окретати глава од наших ратника и њихових потомака, да ће процес дробљења и смањивања Србиjе бити настављен. Tада jе тако изгледало", рекао jе Вулин. Сматра да његови политички противници и из ДOС-а, и они коjи су одатле изашли, “па су сад некаква десница”, не могу да формулишу ниjедну реченицу програма и да jе све што успеjу да кажу да неће бити онакви какви су били пре. “Oни се у овим изборима боре против себе самих. Њихова jедина заjедничка црта и заjедничка тачка jесте мржња према Вучићу, однос у коме мрзе себе саме, зато што су радили оно због чега се данас боре, а онда мрзе Србиjу коjа се мења, постаjе боља”, рекао jе Вулин. Према његовим речима, ПС jе значаjно нарастао у односу на раниjе изборне циклусе и сада делуjе у више од 120 општинских организациjа и у огромноj већини излази заjедно са СНС, као и на републичком и покраjинском нивоу. “ПС jесте партиjа аутентичне левице”, каже Вулин и додаjе да jе то партиjа коjа jе потребна Србиjи, коjа своjе партнере и савезнике не бира по тренутном стању, већ по времену проведеном заjедно, као и времену коjи ће провести заjедно. “Mи смо саборци СНС, не мењамо стране, бићемо заjедно и у временима коjи долазе”, рекао jе Вулин.
Прочитајте још:Крстић открива „ко има највише шансе да буде следећи председник Србије“!Шешељ: Американци окупили „нови ДОС“ и преко њих желе да сруше Вучића!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА