Најновије

Дадиљa из пакла признала злочин: Алах ми је наредио да одсечем главу девојчици (ВИДЕО)

Гјуљчехра Бобокулова (38) потпуно прихвата кривицу за брутално убиство четворогодишње девојчице коју је чувала и започела штрајк глађу.
Дадиља - монструм (Фото: Јутјуб)

Дадиља - монструм (Фото: Јутјуб)

Бобокулова, и сама мајка тројице дечака, долазећи у суд рекла је новинарима да јој је "Алах наредио" да прво убије беспомоћно дете које је чувала, а онда да јој одсече главу. Упитана да ли ће прихватити кривицу, она је новинарима потврдно одговорила. Руске власти тврде да Бобокулова пати од психичких проблема. Међутим, истражитељи су истовремено саопштили да дадиља није деловала сама и да они који су је подстакли на злочин треба да буду идентификовани, преноси Тасс. www.youtube.com/watch "Саучесници и они који су је подстакли на злочин још нису идентификовани", рекао је један од истражитеља. Злочин се догодио у понедељак, а откривен је кад је дадиља убица стала пред улаз у метро станицу "Октјабрскоје поље" и, машући главом несрећне Настје, урлала "крај света долази за секунд, ја сам ваша смрт, мрзим демократију, ја сам терориста". Новинарка руског дневног листа РБЦ Полина Николскаја је изјавила да је чула жену како виче "Алаху Акбар". www.youtube.com/watch Згрожени пролазници позвали су полицију, а снаге реда ухапсиле жену и откриле ужасну истину: да је убила девојчицу (4) коју је чувала, одсекла јој главу и запалила стан породице која ју је ангажовала. Истрага је утврдила да је Бобокулова чекала да родитељи детета оду из стана са старијим дететом, да би затим извршила убиство и запалила стан. www.youtube.com/watch Убијена девојчица, за коју медији наводе да је била заостала у развоју и хендикепирана, имала је 15-годишњег брата, а дадиља је радила за породицу последњих 18 месеци, пише Дејли мејл.
Прочитајте још:ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ: Мајка обесила осмогодишње дете, па себи пресудилаОДРУБИЛИ МУ ГЛАВУ: Снимак прекланог курдског борца! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА