Најновије

ГЛАСНО И ЈАСНО: Милићева прозива Поповића и Шешеља!

БЕОГРАД - Јелена Милић, директора организације ЦЕАС и главна НАТО лобисткиња у Србији, прозвала је на Твитеру данас два српска политичара, Ненада Поповића из СНП-а и Војислава Шешеља из СРС-а.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Првог је прозвала због потписивања споразума о коалицији са Српском напредном странком, питајући јавно "ко је сада издао сарадњом са НАТО", а другог је прозвала поводом откривања споменика Бориславу Пекићу. Није јасно баш којим поводом прозива Шешеља, па је вероватно зато Шешељ и остао неозначен у њеној Твитер објави, али је Поповић зато уредно означен и директно прозван. Поповић јој није одговорио ништа. Подсећамо, Поповић је после Вучићевог потписивања споразума са НАТО покренуо петицију против сарадње са НАТО, а затим после неколико дана ушао у коалицију са Вучићевом странком. Јавност је збуњена, па је овај пут Милићева вероватно по први пут на страни већинског српског народа који такође жуди за објашњењем "ненормалног" понашања Поповића и његове странке.
Прочитајте још:САД БИ ЗАБРАНИО ПРЕДИЗБОРНЕ КОАЛИЦИЈЕ: Разочарани Дачић осуо по ПУПС-у!ОД ДАНАС И ЗВАНИЧНО: Скупштина Србије изабрала новог министра одбране
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА