Најновије

ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ НАРЕДИЛИ: Трамп мора бити заустављен! Не сме да постане председник!

Часопис Economist, за који се сматра да представља глас елите, објавио је уреднички чланак у ком се наводи да Доналд Трамп не сме постати председник. У чланку се наводи да постоји забринутост да би Трамп могао да победи Хилари Клинтон у надолазећој кампањи уколико дође до рецесије економије у САД.
Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

„Он је толико непредвидив да је сама помисао да он има некакву контролу застрашујућа. Он мора бити заустављен“, наводи се у чланку. У чланку се такође наводи да је Марко Рубио најбоља нада за америчку политику која може да засени Трампа и да Тед Круз треба да му се „измакне с пута“. Чланак даље наводи да је Трамп постао популаран говорећи о мржњи и насиљу, што га чини непогодним за вођство једне од највећих политичких партија на свету. Часопис Economist је делом у власништву банкарске породице Ротшилд, која поседује 50% његових акција и која озбиљно утиче на оно што се у њему објављује. Панични тон едиторијала само указује на то како је неолиберална глобална елита уплашена чињеницом да би Трамп могао да постане нови председник САД. Финансијски елитиси су такође изразили забринутост због помисли да би Трамп могао да постане председник на самиту у Давосу прошлог месеца, док је утицајни директор Мартин Сорел рекао да је готово сигурно да ће Хилари победити, што је више звучало као претња него као предвиђање. Редовни члан Билдерберг групе и сарадник уредника Financial Times-a, Мартин Волф, такође је рекао прошлог месеца да елита мора зауставити Доналда Трампа.„Нативистички популисти не смеју да победе. Та прича се завршава веома лоше“, написао је Волф. „У случају САД, исход би имао огромни глобални значај. Америка је оснивач и јемац глобалног либералног поретка. Свету је очајнички потребно добро информисано вођство САД. Трамп то не може да постигне“.
Прочитајте још:ТРАМП ПРЕТУКАО БОДИБИЛДЕРА: Оборио га на земљу и савладао са пар удараца у главу! (ВИДЕО)Трамп све ближи кандидатури за Белу кућуТрампови адути
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА