Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТАЈНИ СНИМАК ИЗ СРЦА ИД: Овако данас изгледа град под влашћу џихадиста

Велики сукоб избио је међу вођама џихадиста у Мосулу, једном од главних упоришта ИД, након што су његови лидери ухапсили неколико команданата под отпужбом да су издајници и да су пробали да побегну.
ИД (Фото: Јутјуб)

ИД (Фото: Јутјуб)

Извори из Мосула тврде да је у граду спроведена серија хапшења од стране полиције ИД која је похапсила команданте. Активиста Андулах ал-Мала изјавио је да су виђенији чланови ИД оптужени за издају и терорисање својих сабораца, као и наговарање да своје породице преселе ван града преко кријумчара. Верује се да је међу ухваћенима други човек ИД у граду али џихадисти нису објавили њихова имена након што се појавио извештај о смрти врховних команданата након бомбардовања савезничких снага. Иначе, агенција АРА Њуз објавила је тајни снимак Мосула из аутомобила као и снимке џихадиста који малтретирају своје комаданте због наводне издаје.
Прочитајте још:Нема повлачења: Неодлучност Запада и Путинова геополитичка игра у Сирији и УкрајиниРАТ У ИРАКУ: Овако изгледа тенковска битка из првог лица (ВИДЕО)ОВО ЈЕ ПЛАН Б ЗА СИРИЈУ: Напад из Либана уз помоћ Саудијске Арабије и Турске
Извор: АРА Њуз, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА