Најновије

АУ! Тамара Ђурић гола у базену! (ФОТО 18+)

Тамари Ђурић, клаберки, не смета то што зима још увек није прошла и што је спољашња температура тек прешла Целзијусову нулу да отвори сезону купања под ведрим небом.
Тамара Ђурић (Фото; Фејсбук)

Тамара Ђурић (Фото; Фејсбук)

Не само што је за своје егзибиције изабрала ноћ, када је температура нижа, Тамара је одлучила и да раскомоти своје попрсје и бућне се само у тангама.
Њен изглед и недостатак бикинија сигурно су загрејали крв оног са ким се клаберка купала, а за њу очигледно нема зиме. Иако нисмо успели да усликамо са ким се Ђурићева купала иза зидина луксузне виле, комшије су до дубоко у ноћ уживале у погледу на двориште нама непознатог власника куће. Светла у кућама поред ове, у којој је Тамара изводила своје егзибиције, горела су до дубоко у ноћ, а вероватно у нади да ће се у једном тренутку бивша фармерка ослободити и танги. Погледајте још неке од врелих фотки ове старлете.
 
Прочитајте још:К’О ОД МАЈКЕ РОЂЕНА: Ким Кардашијан потпуно гола (ФОТО)РАНИ РАДОВИ: Овако Миа Борисављевић изводи стриптитз (ВИДЕО)СЕКС МАШИНА: Све вруће сцене у којима је Филип Ђукић задовољавао жене по ријалитијима! (ВИДЕО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА