Најновије

Шешељ: Сама мисао о Србији у НАТО-у је злочиначка

"Срби никад неће заборавити злочиначко бомбардовање авијације НАТО-а, разарање наше земље и убиства српске деце", изјавио је председник СРС-а руским медијима.
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Срби су увек волели Русију"

- Избори у Србији биће референдум о томе да ли Срби желе сарадњу са Русијом или се оријентишу према Европској унији - рекао је Шешељ, а преносе руски портали. Он је додао да очекује да ће његова странка на изборима доживети значајан успех и добити око 20% гласова. - Српски народ је увак искрено волео Русију и њен народ. Морам рећи да су различите српске владе од 2000. године биле неискрене када се ради о сарадњи са Руском Федерацијом. Они су углавном само говорили о пријатељским односима и партнерству са Москвом, а у ствари је за њих приоритет била ЕУ - сматра први човек Радикала. Шешељ је за рат у Украјини рекао да се ради о изрежираном конфликту "у коме Америка користи екстремисте и сепаратисте" и да је ова технологија искоришћена у многим земљама света. - Сепаратистима и екстремистима се пружа финансијска и војна помоћ, као и информациона подршка кроз медије. Затим екстремисти покрећу обичне људе и неизбежно долази до крвопролића - тврди председник СРС-а, а преносе руски медији.

"ЕУ је гробница за мале народе"

Војислав Шешељ сматра да већи део српског народа не жели ни да чује за улазак Србије у НАТО. - Срби никад неће да забораве злочиначко бомбардовање авијације НАТО-а, разарање наше земље и убиства српске деце. По мом мишљењу, сама мисао о нашем уласку у НАТО је злочиначка - сматра Шешељ, а преносе руски портали. Што се тиче његовог односа према ЕУ, Шешељ је изјавио да се нада да Србија никада неће да уђе у овај савез. - Европска унија је гробница за мале народе. И данас половина нашег народа не жели улазак наше земље у овај савез - уверен је Војислав Шешељ, преносе медији.
Прочитајте још:Напредњачка листа са звучним именимаРашковић Ивић: Срећа је слободна Србија, складна породица и Косово и Метохија у СрбијиСНП Наши неће са радикалима јер је Шешељ „сувише мек“ према Вучићу!
Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА