Најновије

ОЗБИЉНЕ ПРОМЕНЕ: Горан Кнежевић уместо Гојковићеве у Скупштини?!

Како се увелико наводи у медијима, након априла би могло да дође до озбиљних промена на челу парламента, те да би на њену функцију председника Скупштине могао да дође Горан Кнежевић.
Гојковић и Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Гојковић и Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Како пише "Ало" , Кнежевић је и при конституисању прошлог сазива био један од најозбиљнијих кандидата за ту позицију. - Кнежевић тада није желео да буде председник Скупштине. Међутим, он се веома озбиљно котира у странци и на њега озбиљно рачунају. Ова промена не би значила да је неко незадовољан Мајиним радом, већ да је добро повремено промешати карте - каже извор из Српске напредне странке. Како је „Недељник“ објавио, у прилог Кнежевићу иде и то што није био у Српској радикалној странци, те би се боље снашао с њиховим члановима у парламенту од Гојковићеве. Ни Маја ни Кнежевић јуче нису желели да коментаришу ову могућност. Ова ротација свакако не би била једина, јер ни досадашњи шеф посланичке групе напредњака Зоран Бабић више неће бити на том месту. Занимљиво је да је сам Кнежевић високо котиран на изборној листи СНС-а и налази се на петом месту.
Прочитајте још:НИКОЛИЋ ПРЕД СУСРЕТ С ПУТИНОМ: НАТО је увек имао више могућности од Русије да са администрацијом у Србији оствари нештоДАЧИЋЕВ „ЏОКЕР“: Јошка Броз на листи СПС-аСРБИ СА КОСМЕТА ЗАХТЕВАЈУ ОД ВУЧИЋА: Вратите институције Србије у јужну покрајину!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА