Најновије

СРБИЈО МЕЂУ ШЉИВАМА: Светском прваку казна због славља са трубачима!? (ФОТО/ ВИДЕО)

Кик боксер Палминих тигрова из Јагодине Александар Коновалов постао је 27. фебруара професионални првак света у дисциплини лоу кик у категорији до 64,5 килограма, победивши Шпанца Андонија Иглесијаса де ла Круса нокаутом у петој рунди.
Александар Коновалов (Фото: Јутјуб)

Александар Коновалов (Фото: Јутјуб)

Коновалову је то највећи успех до тада, а већ има титулу аматерског првака света и професионалног првака Европе. У Бразилу је освојио планетарну круну, а када се вратио у отаџбину дочекала га је полиција и казнила.
Danas sam morao da platim kaznu,jer su policajci dosli da me vode zbog 6000 dinara. Razlog kazne je slavlje posle... Posted by Aca Konovalov on понедељак 7. март 2016.
"Данас сам морао да платим казну, јер су полицајци дошли да ме воде због 6000 динара. Разлог казне је славље после освајања светске титуле у Бразилу, где сам представљао своју земљу и поносно певао химну! Тачније, родбина ме је дочекала испред куће са трубачима, који су одсвирали само три песме. Очигледно да је некоме то сметало и позвао је полицију! Када су они дошли, видели су пехар и рекли да неће да пишу казну, али ипак су је написали! Ех државо, хапсите криминалце, нарко дилере... Њима не смете ни да приђете, а мене који сам успешан спортиста гањате због славља од десет минута!", написао је Коновалов на Фејсбуку. www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ОСУШИО СЕ: Рамзан Кадиров смршао 8 кг од нервозе уочи меча Чагајев-Браун (ВИДЕО)БОРБА ТРАЈАЛА 40 СЕКУНДИ: Погледајте брутални нокаут о ком сви причају (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА