Најновије

РУСИЈА ЧЕКА: Путин и руски генерал упозорили да ће доћи до краха САД 28. маја ове године

Многи стручњаци већ протеклих пар година упозоравају да свету следи нова криза. Ове тврдње су углавном усмерене на амерички долар и амерички финансијски систем за који се верује да ће се урушити.

Владимир Путин (фото: kremlin.ru)

Паника се јавља због тога што монетарни подстицај скоро при крају. Шта то значи? То значи да је крах берзе готово загарантован. У тренутку када су Федералне резерве заузете око монетарног подстицаја, у свету долази до обтања светског поретка. Кина је од регионалне силе постала међународна сила. Русија је успешно анексирала Крим и источну Украјину уз минималан отпор Запада, а Иран се вратио у игру после дуго година ћутања. Свет се прилично променио за веома кратак период времена. Више не живимо у униполарном свету у ком Америка сама диктира услове свима осталима. Данас Кина, Русија, Немачка, Иран и Саудијска Арабија представљају моћне геополитичке силе. Како се политичка моћ буде распоређивала између ових држава, распоређиваће се и проток капитала. Амерички долар ће изгубити свој престол и мериће се наспрам јуана и рубље. Колапс америчког долара који председник Путин предвиђа за 28. мај 2016. године ће бити глобалан и обориће све валуте, а не само долар. Колапс валута ће довести до колапса свих новчаних средстава, а последице ће се осетити свуда у свету. Ниједна валута у људској историји није била толико јака као долар. Он је де факто светска валута. Све друге валуте бледе у поређењу с њим. Међутим, овај колапс долара ће бити највећи догађај у људској историји. Биће то први догађај који ће утицати на све живе особе на свету. Сва људска активност зависи од новца. Наше богатство, наш рад, наша храна, наша власт и наши односи зависе у потпуности од новца. Колапс долара ће довести до огромне инфлације и пораста каматних стопа. Проблем је само у томе што ће колапс америчког финансијског система повући читав глобални финансијски систем са собом.
Прочитајте још:РОТШИЛД УПОЗОРАВА: Задужене земље су у већем проблему него што мисле!Други човек ММФ: Свет се суочава са ризиком економског краха
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА