Најновије

У ЗАТВОР ЗБОГ СЕКСА СА ЗМАЈЕМ?! Тужилаштво испитује да ли је било проституције!

Након изјаве Данијела Поплићановић да је добила новац од ТВ Хепи за секс пред камерама, Тужилаштво је поднело захтев за прикупљање информација о случају.
Змају и Данијели асистира Слађа (фото: Јутјуб принтскрин)

Змају и Данијели асистира Слађа (фото: Јутјуб принтскрин)

Након што је старлета Данијела Поплићановић изјавила да је од продукције емисије "Парови" добила новац да би имала секс пред камерама, тужилаштво већ прикупља информације о случају. Како Еспресо сазнаје, осим Поплићановићке, полиција ће испитати и Змаја од Шипова, али и уредништво телевизије Хепи. Ова информације за Еспресо потврђују из Трећег основног тужилаштва. - Тужилаштво је упућено у цео случај и након изјаве Поплићановићеве поднет је захтев за прикупљање обавештења о случају. Управо на основу њених навода тужилаштво је предало налог полицији која ће испитати цео случај. Обавиће се информативни разговор са Данијелом Поплићановић, која је рекла да је добила новац за сексуалне односе са учесником ријалитијија. Такође, биће саслушан и Змај од Шипова. Касније ће бити саслушани и уредници тог ријалити програма. - Уколико се утврди да су њени наводи тачни, она ће бити саслушана у Тужилаштву у својству осумњичене - кажу из Трећег основног тужилаштва. Иначе, Данијела Поплићановић претходно је за Еспресо рекла да је добила неколико хиљада евра од продукције за секс са Змајем. - Урадила сам то зато што сам желела. Змај ми се допада, а хтела сам да уђем у Парове. Предложила сам то продукцији и они су пристали - рекла је старлета и додала није тачно да је њен улазак и однос с Илијом коштао 1.500 евра.
SPREMNA ZA ULAZAK! :) :* #Parovi #HappyTv Posted by Danijela Poplicanovic-Lela Parovi on петак 19. фебруар 2016.
- Не бих се бламирала за тако мале паре. Добила сам више новца. Новац сам добила кад сам изашла из виле. Пола ми је уплаћено на рачун, а пола сам добила у кешу - рекла је Поплићановићева. Управо је новац уплаћен на њен рачун нешто што може бити кључни доказ у овој истрази, сматра адвокат Небојша Милосављевић. - Уколико се утврди да је поменута добила новац за секс, кључни докази у истрази могу бити уплата на њен рачун и уговор за продукцијом - прича Милосављевић и додаје да се дело за које се она може теретити не води као кривично, већ као прекршај. - Проституција није кривично дело него прекршај. Самим тим, уколико се утврди да је поменута примила новац за услугу, против ње може да се покрене само прекршајни поступак. Зависно од квалификације дела варира и казна која може бити од 30 до 60 дана затвора, или новчана казна од 50.000 до 150. 000 динара - рекла је Милосављевић. Миломир Марић данас није одговарао на позиве Еспреса.
Прочитајте још:
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА