Најновије

МИЛИЋЕВА И ДАЉЕ БЕСНА: Прозива Лазанског - смета јој што је "напредњак"!

БЕОГРАД - Директорка ЦЕАС-а и најактивнија НАТО лобисткиња у Србији, Јелена Милић, одмах по сазнању да је Мирослав Лазански, утицајни војно-политички аналитичар, уврштен на листу СНС-а у актуелној предизборној кампањи, негативно је реаговала и осудила Александра Вучића због, како она каже, русификације СНС-а.
Милићева - не воли Русију, па то ти је! (Фото: ЈуТјуб)

Милићева - не воли Русију, па то ти је! (Фото: ЈуТјуб)

Тада је на Твитеру написала да Вучић више нема њену подршку, те да ће појачати свој глас против њега, јер он појачава проруске елементе у својој странци. Њој су највише на листи СНС-а засметали Мирослав Лазански и Ненад Поповић, лидер СНП-а, које сматра експонентима проруске политичке мисли у Србији. Она наставља са прозивкама Лазанског и овај пут је на званичном сајту ЦЕАС-а објавила текст који представља својеврсни извештај са конференције на којој је учествовао и Лазански, а која је била посвећена теми негативног утицаја страних фактора на невладин сектор у Србији.
Прочитајте још:Русија је хтела да спаси Слобу, а Хаг га је убио: Бивши министар открио најновије детаље смрти МилошевићаРУСКИ ЗМАЈЕВИ: Смерч, Ураган, Торнадо, Град, ТОС1 – вишецевни ракетни системи (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА