Најновије

ЖИВКОВИЋ ЖЕСТОКО НА ПОМЕНУ ЂИНЂИЋУ: Потребна је Сабља 2 због зла које се накупило после Ђинђићеве смрти!!!

БEOГРAД - Чланови некадашње владе Зорана Ђинђића одали су пошту премиjеру, убиjеном у атентату 12. марта 2003, паљењем свећа и полагањем цвећа у дворишту Владе Србиjе, а Зоран Живковић jе поручио да jе Србиjи потребна Сабља 2.
Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Бивши премиjер, сада лидер Нове странке, Живковић jе новинарима рекао да jе 13. година како jе Србиjа остала без наjвећег реформатора и додао да jе таj губитак ненадонадив, jер "нико никада неће моћи да замени Ђинђића". Живковић jе подсетио да jе у ноћи између 12. и 13. марта 2003. почела полициjска акциjа Сабља, са циљем да, како jе рекао, у Србиjу уведе ред и уништи криминал и корупциjу, и додао да jе Србиjи данас потребна "Сабља 2". "Србиjи jе данас потребна таква акциjа, без ванредног стања, али одлучна акциjа против зла коjе се накупило после смрти Ђинђића", рекао jе Живковић и додао да jе то обавеза свих, поготово оних коjи кажу да су Ђинђићеви наследници и да спроводе његову политику. Грађани, додао jе, за око два месеца имаjу прилику да изаберу нови пут, пут Зорана Ђинђића и власт коjа ће наставити "оно што jе започето 5. октобра, тешко повређено 12. марта, а прекинуто неколико месеци касниjе." Упитан зашто сви Ђинђићеви сарадници не одаjу заjедно пошту убиjеном премиjеру, Живковић jе рекао да данас ниjе место да говори о било коме осим о Ђинђићу. "Има много оних коjи се представљаjу као његови наjбољи приjатељи, саветници, али српска jавност и историjа знаjу ко су били Зоранови сарадници и мислим да се нису обрукали", рекао jе Живковић.
Прочитајте још:КРСТИЋ ОСУО ПО ТАДИЋУ: Некад су делили тајне – а погледајте шта Крстић сада пише!ОПОЗИЦИЈА КЕШУ: Ево колико која опозициона странка има пара за кампању!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА