Најновије

ИГУМАН РАФАИЛО О "ПАРОВИМА": Тај младић ког смо видели је "ђавоиман", а жене око њега су "разваљене"! (ВИДЕО)

БУДВА - Игуман манастира Подмаине, отац Рафаило, у једној од својих беседа је говорио о ријалитију "Парови", а оно што је рекао ће многе изненадити, јер је реч о несвакидашњој анализи понашања учесника ове емисије.
Игуман Рафаило (Фото: ЈуТЈуб)

Игуман Рафаило (Фото: ЈуТЈуб)

Наиме, игуман је случајно, како каже, био у једном дому у којем је био укључен телевизор, а на њему је била ријалити емисија на "срећној телевизији". Јасно је да игуман Рафаило говори о ријалити емисији "Парови". Он описује оно што је у том тренутку било емитовано, а то је "младић који псује", према речима оца Рафаила, заправо "бљује". "Тај младић показује високи степен посједнутости, ђавоиманости." - речи су којима игуман отпочиње анализу онога што је видео. Он детаљно анализира целокупну емисију "Парови", али и медијски феномен ријалити шоу емисија. Игуман каже да је реч о "потопу" сличном из времена праоца Ноја и да су то симптоми "последњих дана". Појмови "црна миса", "сатанистички ритуали", "сатански обреди"... само су неки које користи игуман Рафаило говорећи о ријалити шоу емисијама и уопште утицају телевизије на наше животе, односе у породици, као и последицама на психичко и физичко здравље. Игуман Рафаило такође даје рецепт како се борити против свега тога, а реч је о методама Светог Пантелејмона. Откривамо Вам да за примену тих метода на почетку вам треба једна црна кеса и једна мацола. Метод Светог Пантелејмона је помало необичан, али веома ефикасан. О чему се тачно ради - сазнаћете у феноменалној беседи игумана манастира Подмаине: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ПРОЦУРИО СНИМАК: Учесници Парова шмрчу кокаин уживо? (ВИДЕО)Цеца умешана у вишемилионске отмице? Ко је српски НБА кошаркаш кога је требало да намами до Земунаца?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА