Најновије

ЛДП-ЛСВ-СДС: Уместо дебате имаћемо линч, уместо политике демагогију!

БEOГРAД - Kолициjа ЛДП, ЛСВ, СДС оценила jе данас да "атмосфера у коjоj друштво улази у ову кампању, jасно показуjе да ће у њоj медиjски линч заменити политичку дебату и да ће демагогиjа заменити политику".
Креће лудница! (Фото: ЈуТјуб)

Креће лудница! (Фото: ЈуТјуб)

"Начин на коjи премиjер (Aлександар) Вучић напада Бориса Tадића jе ко зна коjи по реду израз повратка Србиjе у време мрака у коjем Вучић ниjе ни покушавао да се претвара да разуме шта значи трансформациjа Србиjе у модерно, европско друштво или да зна како та трансформациjа треба да се спроведе", каже се у саопштењу. Kоалициjа тврди да успеси постоjе само у контролисаним TВ вестима и корист од садашње власти имаjу само партиjски чиновници владаjућих странака, њихови приjатељи и породице, а европска Србиjа постоjи само у празним фразама и несхваћеним флоскулама. "Да би Србиjа постала пристоjно друштво, осим празне европске реторике, они коjи њоме владаjу мораjу у земљи успоставити атмосферу поштовања демократских процедура и закона, слободно правосуђе и слободне медиjе, безбедне градове и стабилну земљу, мир и разумевање са регионом и искрену сарадњу са Eвропском униjом", каже се у саопштењу коалициjе ЛДП, ЛСВ, СДС и наводи да ће се "економски опоравак наше земље десити само као последица стварања стабилног, трансформисаног и уређеног друштва".
Прочитајте још:ДСС и Двери оптужују: Влада одобрила Вулину 400 милиона за куповину гласова социјално угрожених!Лазански: Путиново повлачење је политички маркетинг – џихадисти нису поражени!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА