Најновије

Вучић: Тадић и Пајтић бринули о кокошкама

БЕОГРАД-Добри су у медијском наступу и критикама, али су праве домете знања и бриге о грађанима показали за време своје власти. Тада су оборени сви рекорди у паду БДП, расту јавног дуга и незапослености.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Овако је премијер Александар Вучић јуче одговорио лидерима ДС и СДС, Бојану Пајтићу и Борису Тадићу, који су критиковали рад Владе и њеног председника. Вучић је током посете Обреновцу рекао је да је његов задатак да увек буде са својим народом кад је тешко: - Зато сам у овом граду 36. пут, за разлику од неких који нису дошли ниједном или су дошли да држе партијске скупове. Неки лидери опозиције тражили су да их све телевизије пусте кад донесу помоћ. Једни су се, док је била суша, брчкали на Брионима, а други су, док је била зима, летовали на Малдивима. Ми смо радили. Коментаришући изјаву лидера СДС да сада има више сиромаштва, него у време док је он владао, Вучић је рекао: - За време поплава у Лесковцу, Тадић је знао да пита - да ли су кокошке назебле и да ли пију седативе.(Тај видео можете погледати ОВДЕ).Он је креирао највећи пад БДП од 3,6 одсто 2009, галопирајући раст јавног дуга који још није заустављен, незапосленост од 26 одсто, коју је ова власт смањила на 18 одсто... На Тадићеву опаску да је и он могао да ухапси Мишковића ради популарности, премијер је одговорио: - Могао је, али није, можда није смео. Могао је и Шарића и Богићевића, али није... Коментаришући Тадићеву изјаву да све више младих одлази из земље, премијер је констатовао да постоје неки који се радују одласку младих и образованих људи. - И сада оних 48 одсто људи који гласају за нас су кретени и полуписмени, а ових пет одсто што гласа за њега су генији. Извините, али нећу дозволити да у овој земљи такве монструозне и фашистичке поделе било ко прави.

Не прихвата одговорност

Тадић је јуче саопштио да је невероватно то да премијер и "након четири године апсолутне власти" и даље покушава да њега окриви за сопствене неуспехе: - Очигледно је да не уме да прихвати одговорност за катастрофално стање у земљи, али и те како уме да прихвати туђе перје када отвара уз медијску помпу фабрике и путеве, са којима ова влада нема никакве везе. Пајтић је Вучића оптужио да је уништио Србију и поручио да је дошао крај његове "патетичне и лоше монодраме".
Прочитајте још:ЂУРИЋ НАЈАВИО ВУЧИЋЕВ ДОЛАЗАК НА КОСОВО: Није нас угасио ни султан Бајазит, па неће ни Едита Тахири!Тадић: Вучићу, прихвати одговорност за катастрофално стање!ДСС и Двери оптужују: Влада одобрила Вулину 400 милиона за куповину гласова социјално угрожених!
Извор: Вечерње бовости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА